Etichete: personal storcator mașină, blender profesional, storcator lent, polizor portabil storcator, storcator machin, a avut loc blender din oțel inoxidabil, storcator mașină mică, joyoung storcator cupa, mini storcator mașină, blender de sticlă.

70.41lei 96.47lei
  • In stoc
  • g657


  • Portul De Încărcare Forma: RUNDA
  • Metoda De Stabilire A: Mini
  • Funcția: Alimente Solide
  • Putere (W): 5w
  • Materialul Carcasei: Plastic
  • Materialul Lama: Din Oțel Inoxidabil
  • Nume De Brand: alloet
  • Volum Recipient Pulpa: 500ml
  • Dimensiuni (L x W x H (Cm): 234*78.2*78.2 mm
  • Tip: Storcator Centrifugal
  • Capacitate: 500ml
  • Forma de Portul de Încărcare: RUNDA
  • Certificare: 3C
  • Numărul De Model: 350ml Storcator Cupa
  • Cupa Corpul Material: Plastic
  • Rating (Rpm): 18001-20000Rpm
  • De Reglare A Vitezei: Nici O Selecție

Caracteristici:

1. Multi-funcție.Cu două funcții de sticlă și storcător de fructe.Un produs de două funcții, la modă, frumos

2. Putere puternic.Sarcina 14000 RPM / viteza de minute, puteți se amestecă rapid o varietate de fructe, suc de fructe, lapte de soia, shake de lapte, pastă de orez

3. Materiale de înaltă calitate.Protecția mediului cupa capacul, gel de siliciu de ridicare inel, Tritan corp cupa, lama din oțel inoxidabil, ABS bază sunt materiale superioare, nu chimice pericole pentru organismul uman, utilizarea de siguranță, fiți siguri

4. Ușor de transportat.Silicon de ridicare inel de design vă permite să ia sticla de suc la orice loc, sport, excursii, în aer liber, picnic

5. Cu USB de încărcare line, oricând, oriunde se poate încărca, și nu mai trebuie să vă faceți griji despre electricitate, acasă, de călătorie necesitate

6. Sigur baterii cu litiu.Built-in baterii cu litiu,trebuie UN38.3, AMS, de aviație și de transport maritim certificate

7. Senzor inteligent.Inducție electromagnetică dispozitiv.După cupa corpul și baza sunt separate, ea nu poate începe, astfel încât să se asigure siguranța de demontare și pentru a evita pericolul de a rămâne.

Instrucțiuni:

1. Se spală fructele și se taie în bucăți mici de aproximativ 15x15mm. (Pentru fructe cu piatră, material dur, piele groasă sau greu de coajă, scoateți-l în primul rând)

2. Pune în fructe, aproximativ 60% din corpul ceașcă, se adaugă 20% apa sau lapte, se face suma totală de aproximativ 80% din corp cupa de capacitate.

3. Strângeți cupa capac, invertit cupa corp, porniți comutatorul, etc. după ce motorul se rotește, pune-l în poziție.Atunci când se lucrează, se agită cană cu suc de ușor, efectul de stoarcere este mai bine.

4. După stoarcere este terminat, opriți comutatorul de alimentare și deșurubați cupa capac pentru băut.Dacă există prea multe resturi de fructe, vă rugăm să folosiți filtrul înainte de a bea.

Caietul de sarcini:

Culoare:Roz/Alb

Dimensiune produs: 234*78.2*78.2 mm/9.21*3.08*3.08"

Cupa volum: 350mL

Greutate produs: 438g

Cupa material de acoperire: grad de alimente PP

Cupa material corp: protecția mediului Tritan

Material de bază: clasa Alimentare ABS

Material Lamă: Oțel Inoxidabil 304

Specificațiile motorului:

Nici o sarcină 20000 rpm/min (eroare de 15%)

Sarcina 14000 rpm/min (eroare de 15%)

Curent de lucru: 10-12A

Tensiune De Lucru: 3.7 V

Capacitate baterie: 2000mAh

Frecvența de stoarcere: 30 de ani de fiecare dată, de 15 ori poate fi stors.

Vina analiza și soluția:

1. Nu poate porni, lumina de semnalizare nu se aprinde.Cupa corp si rama nu sunt strânse.

2. Lumina roșie este întotdeauna în timpul utilizării.Insuficiente de energie electrică; timp de încărcare.

3. În timpul utilizării, opriți mașina și verde luminează intermitent.După 90 de secunde de încărcare, opriți de protecție; restart.

4. În timpul utilizării, opriți mașina și lumina roșie clipește.Motorul este blocat; după îndepărtarea obiect greu, reporniți.

5. Scurgere.Insuficientă ansamblul de silicon inele de cauciuc; reasamblarea tampoane din cauciuc siliconic.

Note:

Acest produs este special suc proaspăt de presă.Ea nu poate pisa nuci sau legume direct.Direct de slefuire va afecta durata de viață a produsului.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X USB Smart Mini Cana de Suc

1 X USB Cablu de Alimentare

1 X Manual De Utilizare



Scrie o recenzie

Produse similare